skip to Main Content
Božićna Panika, Sveti Nikola I Djed Mraz U Dječjem Kazalištu!

Božićna panika, Sveti Nikola i Djed Mraz u Dječjem kazalištu!

Dragi naši sugrađani,

pozivamo vas da što prije izaberete jedan od termina u kojima izvodimo našu premijernu blagdansku predstavu “Božićna panika” kako bismo zajedno sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom razveselili vaše mališane. U slobodnoj prodaji za građanstvo su sljedeći termini: subota, 7. prosinca s početkom u 16,00 i 19,00 sati, a nakon predstave pridružit će nam se i Sveti Nikola koji će vaše paketiće podijeliti djeci. Također, uoči Božića paketiće će dijeliti pravi Djed Mraz i to nakon predstava 21. prosinca u 10,00 sati, 22. prosinca u 10,00 i 16,00 sati.

Riječ je o našoj blagdanskoj predstavi koju ćemo na radost mališana igrati tijekom mjeseca prosinca, a u ponuđenim terminima možete svoje najmlađe povesti u Dječje kazalište Branka Mihaljevića. Poznata vesela i pomalo smotana ekipa iz (prošlogodišnjeg) Božićnog kolačića učinila je sve kako bi spremno dočekala Božić, ali kako to obično biva netko im želi pomrsiti planove. Pod sumnjivim okolnostima nestaju kolačići, nekim čudom svi zaboravljaju stihove pjesme „Zvončići“ i nakon toga slijedi prava panika. Tko, kako i zašto želi upropastiti božićno slavlje? Hoće li Maška, Miško, Anđeo i pomoćnici i još pokoji tajnoviti lik riješiti ovu zagonetku doznat ćete u novoj blagdanskoj predstavi „Božićna panika“ autora i redatelja Đorđa Dukića.

U predstavi igraju: Anđeo – Lidija Helajz, Miško – Aleksandra Colnarić, Maška – Inga Malidža, Tajnovita osoba – Ivana Vukićević, te Pomoćnici – Gordan Marijanović i Đorđe Dukić.

Sveti Nikola i Djed Mraz dolaze i čekaju samo vas! Ulaznice za naše predstave po i podjelu darova možete rezervirati na telefon 031/501-485, na blagajni radnim danom od 8 do 15 sati, sat uoči izvedbe ili elektroničkom poštom na [email protected]

p.s. Mame i tate, bake i djedovi, tete i stričevi paketiće mogu donijeti na blagajnu Kazališta uoči izabrane izvedbe kako bi Sv. Nikola i Djed Mraz djecu mogli razveseliti nakon odgledane predstave.

Veselimo se predblagdanskom druženju u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića!

Back To Top
X