skip to Main Content
Dramski studio za srednjoškolce

Dragi roditelji i polaznici naših studija,

suočeni sa svima poznatom situacijom oko korona virusa i potaknuti vašim upitima o plaćanju članarine šaljemo vam važnu obavijest. Sve članarine su, jasno, ukinute do ponovnog početka rada svih studija: plesne igraonice Početnice, Baletnog studija, Dramskog studija za osnovnoškolce i Dramskog studija za srednjoškolce. Molimo vas da, kada budete u mogućnosti, podmirite članarinu za ožujak, budući da je nemoguće svima koji su platili vraćati pola iznosa. No, zato na jesen kada se ponovno sretnemo u vašem i našem malom kazalištu nećete morati platiti članarinu za rujan. Svi koji su platili godišnju članarinu mogu se javiti na [email protected] kako bismo im vratili razmjerni dio članarine.

Hvala vam na razumijevanju, čuvajte se i čuvajte jedni druge! Pozdravljaju vas vaše voditeljice i voditelji do novog susreta u Dječjem kazalištu.

UZRAST:

14 – 18

UPISI:

11. rujna 2019. u 20 sati

VODITELJICA:

Areta Ćurković

Dramski studio za srednjoškolce osnovali smo prije nekoliko godina upravo zato što u životu mladih ljudi koji završavaju osnovnoškolsko razdoblje postoji ogromna količina ljubavi prema kazališnim daskama, a čest je slučaj i da su se srednjoškolci dolazili raspitivati postoji li u Kazalištu dramska skupina za njihovu dob. Kreativni izričaj, njegovanje govora, vježbe improvizacije, uočavanje i razvijanje tolerantnosti za druge i prihvaćanje istih, pisanje, pjevanje, plesanje, gluma, a na kraju sezone i završna produkcija samo su neke od stvari koje tijekom sezone razvija Dramski studio s mladima.

Dobrodošli su apsolutno svi

koji žele oplemeniti svoj mladi život pun drugih obaveza. Potrebno je samo biti hrabar u smislu predanosti, a dalje ćemo zajedno razvijati našu maštu i potrebe da nešto poručimo publici. Voditeljica Areta Ćurković dva je puta ovjenčana nagradom „Zvjezdana Ladika“ za najbolji dramsko-pedagoški rad, a ove godine naši „dramci srednjoškolci“ dobili su nagradu za najbolju predstavu i najbolju scenografiju na Festivalu dječjih kazališta „Maslačak“ u Sisku za predstavu„Ljub…av-av“ što je samo potvrda da se u ovom studiju radi s umijećem, stručnim znanjem i ljubavlju prema kazalištu i umjetnosti općenito.

Godišnja produkcija lipanj 2019.
Back To Top
X