skip to Main Content
Magical and fairy tale journey

And not just a small one’s, into the world of magic of Children’s theatre – Branko Mihaljević – more than half a century big one’s comes too, those who were once small and who still with miracle in their heart accompany the little ones of their favorite characters from the stories…

News
Don't miss

19. august 2019. - 25. august 2019.

mon19
tue20
wed21
thu22
fri23
sat24
sun25
Filter Events

No Events

Welcome to fairy tale land

Pliva patka preko Drave

Dramaturgy & direction: Jelena Sitar Cvetko
On scene: Đorđe Dukić, Srđan Kovačević, Gordan Marijanović

Pliva patka preko Drave lutkarska je predstava koja poziva na igru. Ovaj put na sceni nećete gledati obične priče. Predstava na koju vas pozivamo je sastavljena od igara, brojalica, zafrkancije i ustihovljenih zgoda i nezgoda koje kroz generacije tvori kulturno okruženje djece u Hrvatskoj. Mnogi od odraslih sjetit će ih se i ponovno ih proživjeti.

Nezaboravak

Dramaturgy & direction: Peter Kus, Urša Adamič
On scene: Ivica Lučić, Lučka Kristina Fančović, Aleksandra Colnarić

Djed se zbog demencije postepeno vraća u svoje djetinjstvo, a Lučka uz njega sve više odrasta. U jednom se trenutku njihovi se putovi križaju i povezuju u zajedničkom doživljaju igre.

Predstava će pomoću maski, lutaka, kazališta predmeta i sjena, na poetski i vizualno uzbudljiv način, prikazati psihološki svijet starih ljudi s demencijom.

Pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom

Dramaturgy & direction: Damir Mađarić, Marta Crnobrnja
On scene: Areta Ćurković, Srđan Kovačević, Kristina Fančović, Ivica Lučić

Apsurdni kazališni komad pun čudnih situacija i smiješnih slika, ali o ozbiljnim ljudskim slabostima: prepuštanje iskušenju, prekoračenje postavljenih granica, ignoriranje zabrana i konačno ne preuzimanje odgovornosti.
To ne važi samo za djecu od šest godina već za sve lako povodljive i zavedene ljude koji život ne uzimaju toliko ozbiljno.

 
 

Ne propustite obavijesti o predstavama i događanjima

Back To Top
X