skip to Main Content
Molimo detaljno pročitajte tekst u nastavku: Dječje kazalište Branka Mihaljevića

Korištenjem kontakt forme prikuplja se Vaše ime, prezime i email adresa. Podatci se prikupljaju u svrhu korištenja prilikom odgovora na upit koji je upućen od strane osobe koja koristi kontakt formu.

Administratori stranice su jedine osobe koje imaju pristup tim podatcima. Podatci su pohranjeni u obliku poruke (email) i oni mogu biti uklonjeni na zahtjev dotične osobe. Podatci nisu dostupni nikome osim administratorima web stranice. Sav sadržaj podataka se procesira u Republici Hrvatskoj. Newsletter prijava- prikupljamo email adrese i osobna imena kako bi vas ubuduće kontaktirali o nadolazećim predstavama i događajima.

Pristup podatcima imaju samo administratori, te se oni ne dijele s nikime. Korisnicima je omogućeno u bilo kojem trenutku zatražiti prestanak dobivanja obavijesti, kao i potpuno uklanjanje njihovih podataka iz baze podataka. Također napominjemo da web softver ostavlja tzv. cookie, tekstualnu datoteku koja sadrži komadiće informacija (kao npr. odabrane postavke na web stranici), u cacheu Vašeg internet preglednika. Softver ne prikuplja niti šalje bilo koji drugi oblik informacija na Vaše računalo.Odabirom “Prihvaćam” pristajete i prihvaćate pročitana pravila.

SVRHA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA
Osobne podatke Korisnika prikupljene prihvaćanjem Uvjeta, odnosno sklapanjem Ugovora između Kazališta i Korisnika, Kazalište će koristiti isključivo u svrhu navedenu Ugovorom, a u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ ( GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.
Ustupanjem osobnih podataka Korisnik daje privolu Kazalištu da osobne podatke prikupljene ovim ugovorom može koristiti i obrađivati isključivo za navedenu svrhu.

PRIVOLA/ SUGLASNOST ZA OBJAVU OSOBNIH PODATAKA
Prihvaćanjem Uvjeta dajem izričitu privolu Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku za obrađivanje osobnih podataka mojeg djeteta tijekom kazališne sezone 2019/20. u sklopu rada studija Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku čiji je polaznik.

Privola je za:
1. snimanje, prikupljanje i obrađivanje fotografija, audio i video zapisa djeteta nastalih tijekom odvijanja programa jednog od studija Dječjeg kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku
2. korištenje i objavljivanje fotografija na mrežnim stranicama Dječjeg kazalište Branka Mihaljevića za potrebe informiranja javnosti o radu i postignutim rezultatima
3. korištenje i objavljivanje audio i video zapisa u medijima za potrebe informiranja javnosti o radu i postignutim rezultatima
4. korištenje i objavljivanje fotografija na društvenim mrežama za potrebe informiranja javnosti o radu i postignutim rezultatima.

Ne propustite obavijesti o predstavama i događanjima

Back To Top
X