skip to Main Content
OBAVIJEST POLAZNICIMA STUDIJA

Dragi roditelji i polaznici naših studija,

suočeni sa svima poznatom situacijom oko korona virusa i potaknuti vašim upitima o plaćanju članarine šaljemo vam važnu obavijest. Sve članarine su, jasno, ukinute do ponovnog početka rada svih studija: plesne igraonice Početnice, Baletnog studija, Dramskog studija za osnovnoškolce i Dramskog studija za srednjoškolce. Molimo vas da, kada budete u mogućnosti, podmirite članarinu za ožujak, budući da je nemoguće svima koji su platili vraćati pola iznosa. No, zato na jesen kada se ponovno sretnemo u vašem i našem malom kazalištu nećete morati platiti članarinu za rujan. Svi koji su platili godišnju članarinu mogu se javiti na [email protected] kako bismo im vratili razmjerni dio članarine.

Hvala vam na razumijevanju, čuvajte se i čuvajte jedni druge! Pozdravljaju vas vaše voditeljice i voditelji do novog susreta u Dječjem kazalištu.

Dragi polaznici naših studija,
Kako bismo svim našim polaznicima olakšali UPIS u studije, obavještavamo vas da se od ove sezone u naše studije možete upisati isključivo ONLINE na našoj web stranici! Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

→ UPISI

Upisati se možete od 09. do 30. rujna 2019. klikom na link iznad

OPISI POJEDINIH STUDIJA

PLAĆA SE MJESEČNA ČLANARINA, A NE BROJ DOLAZAKA!

Članarina za sezonu 2019./2020. iznosi 200,00 kn mjesečno, odnosno 2.000,00 godišnje za Dramski studio, Dramski studio za srednjoškolce i Baletni studio, a za Plesnu igraonicu Početnicu 1.800,00kn godišnje ili 200,00 kn mjesečno.

Ako članarinu plaćate jednokratno do 31. listopada 2019. ostvarujete popust od 20%, a ako dvoje ili više djece iz iste obitelji pohađa neki od studija ili ako jedno dijete pohađa dva studija i članarinu plaćate jednokratno tada ostvarujete dodatnih 20% popusta.

Ako se dvoje ili više djece iz iste obitelji upisuje na neki od studija svako dijete je potrebno posebno upisati i u stavku NAPOMENA u web upisnici označiti da dijete ima brata ili sestru koja također pohađa neki od studija.

Prihvaćanjem uvjeta korištenja smatra se da je sklopljen Ugovor između Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i Korisnika.
Korisnik može jednostrano raskinuti ugovor u svakom trenutku uz OBAVEZNU DOSTAVU PISANE OBAVIJESTI Kazalištu (osobno – dostaviti u računovodstvo ili predati voditeljici studija ili email-om na [email protected]

Za sva pitanja vezana uz članarinu i plaćanje obratite se u računovodstvo; 031/501-487 ili [email protected]
Za pedagoška pitanja, pitanja o radu studija, programa, terminima i sl. obratite se voditeljici studija.

Obavijest polaznicima Baletnog studija

– U Baletni studio mogu se upisati djeca od 1. razreda osnovne škole
– Oprema za balet je propisana od strane voditelja i molimo da ne kupujete opremu i dresove na svoju ruku

Back To Top
X