skip to Main Content
Plesna igraonica Početnica

Dragi roditelji i polaznici naših studija,

suočeni sa svima poznatom situacijom oko korona virusa i potaknuti vašim upitima o plaćanju članarine šaljemo vam važnu obavijest. Sve članarine su, jasno, ukinute do ponovnog početka rada svih studija: plesne igraonice Početnice, Baletnog studija, Dramskog studija za osnovnoškolce i Dramskog studija za srednjoškolce. Molimo vas da, kada budete u mogućnosti, podmirite članarinu za ožujak, budući da je nemoguće svima koji su platili vraćati pola iznosa. No, zato na jesen kada se ponovno sretnemo u vašem i našem malom kazalištu nećete morati platiti članarinu za rujan. Svi koji su platili godišnju članarinu mogu se javiti na [email protected] kako bismo im vratili razmjerni dio članarine.

Hvala vam na razumijevanju, čuvajte se i čuvajte jedni druge! Pozdravljaju vas vaše voditeljice i voditelji do novog susreta u Dječjem kazalištu.

UZRAST:

4 – 6

UPISI:

16. rujna 2019. u 17 sati

VODITELJICA:

Aleksandra Colnarić

ASISTENTICA:

Iva Smoljan

Plesna igraonica Početnica u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića okuplja plesne skupine uzrasta od 4 do 7 godina. Njih šezdesetak cijelu sezonu marljivo vježba motoriku i koordinaciju, te osnovne i pripremne pokrete za jednostavne plesne cjeline.

Iznimna popularnost Plesne igraonice Početnice rezultirala je i velikim brojem polaznica, pa ove godine imamo dvije grupe i dvije voditeljice Aleksandru Colnarić i Ivu Smoljan. Njihova godišnja produkcija redovito je jedan od najposjećenijih programa u našem Kazalištu, a Početnice svoje umijeće često pokazuju i na javnim nastupima na različitim gradskim manifestacijama.

Godišnja produkcija svibanj / lipanj 2019.
Back To Top
X