skip to Main Content

Božićni kolačići, Sveti Nikola i Djed Mraz u Dječjem kazalištu!

Dragi naši sugrađani,

pozivamo vas da što prije izaberete jedan od termina u kojima izvodimo našu blagdansku predstavu “Božićni kolačići” kako bismo zajedno sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom razveselili vaše mališane. U slobodnoj prodaji za građanstvo su sljedeći termini: subota, 8. prosinca s početkom u 10,00 sati i nedjelja, 9. prosinca u 16,30 sati, a nakon predstave pridružit će nam se i Sveti Nikola koji će vaše paketiće podijeliti djeci. Također, uoči Božića paketiće će dijeliti pravi Djed Mraz i to nakon predstava
14. prosinca u 18,00 sati, 15. prosinca u 10,00 i 12,00 sati, 16. prosinca u 12,00 sati, 19. prosinca u 19,30 sati, te 22. prosinca u 16,00 sati. Riječ je o našoj blagdanskoj predstavi koju ćemo na radost mališana igrati tijekom mjeseca prosinca, a u ponuđenim terminima možete svoje najmlađe povesti u Dječje kazalište Branka Mihaljevića. Mirisi vanilije, čokolade, cimeta, meda, limuna, oraha i đumbira uvest će nas u pravo blagdansko raspoloženje, a kakve je božićne kolačiće ansambl vašeg najdražeg Kazališta pripremio ovog prosinca uz pomoć medvjedića Miške i Maške doznat ćete ako nas posjetite i pogledate predstavu „Božićni kolačići“. Sveti Nikola i Djed Mraz dolaze i čekaju samo vas! Ulaznice za naše predstave i podjelu darova možete rezervirati na telefon 031/501-485, na blagajni radnim danom od 8 do 15 sati, sat uoči izvedbe ili elektroničkom poštom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

p.s. Mame i tate, bake i djedovi, tete i stričevi paketiće mogu donijeti na blagajnu Kazališta uoči izabrane izvedbe kako bi Sv. Nikola i Djed Mraz djecu mogli razveseliti nakon odgledane predstave.

Veselimo se predblagdanskom druženju u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića!

Back To Top
X