skip to Main Content

Ostani kući i kazalište uključi: “Nije me strah” besplatno za sve!

Što kažete na jednu baš dobru vijest? :-D

Dječje kazalište Branka Mihaljevića pokreće program „Ostani kući i kazalište uključi“ u kojemu će prikazivati svoje predstave na Osječkoj televiziji i online na svojoj službenoj Facebook stranici.

Krećemo ove nedjelje, 29. ožujka 2020. u našem redovitom terminu nedjeljne matineje u 10 sati i 30 minuta s predstavom naše osječke autorice Dubrave Pađen Farkaš „Nije me strah“ u režiji Ljudmile Fedorove! Pratite avanture dječaka Tina i doznajte koliko zapravo (nije) strašan Djecozgrab! Autorica je napisala: „Istina je djeco, u našim se glavama krije svašta – od prekrasnih misli do strašnih, najstrašnijih strahova koje samo naše glave mogu smisliti!“ I baš zato ovom predstavom želimo započeti i poručiti vam da smo uz vas i da nas nije strah! Za likovnost predstave zadužen je bio Dražen Jerabek, a za glazbu Damir Šimunović. U predstavi igraju: Edi Ćelić, Aleksandra Colnarić, Areta Ćurković, Đorđe Dukić, Inga Malidža i Kristina Kovačević.

Važno je reći: dok god ponovno ne otvorimo vrata donjogradskog kazalištanca predstave će se na ove dvije platforme – Osječkoj televiziji i službenoj facebook stranici Dječjeg kazališta emitirati svake nedjelje u 10,30, a repriza je na tv-u predviđena za slijedeću subotu u 15,30.

Ne zamjerite na kvaliteti snimljenog materijala, nismo planirali epidemiju, već smo samo htjeli naše predstave sačuvati od zaborava u našoj arhivi, ali vjerujemo da ćete uživati u njima kao da sjedite u prvom redu našeg malog Kazališta.

Zahvaljujemo dobrim ljudima koji su se dodatno angažirali u obradi video materijala, te Osječkoj televiziji na ustupljenim terminima za emitiranje kako bi svi svi besplatno mogli uživati u divnim kazališnim predstavama!

Dok se ne vidimo ponovno: Bili u kući ili u stanu gledajte predstave na malom ekranu!

S veseljem vas očekujemo ispred kompa ili televizora!

Back To Top
X