skip to Main Content

Pliva patka preko Drave na nedjeljnoj matineji!

Ove nedjelje 22. rujna, na našoj nedjeljnoj matineji, u 10,30 sati, igramo našu predstavu za najmlađe „Pliva patka preko Drave“ u režiji Jelene Sitar Cvetko. Riječ je o lutkarskoj predstavi koja poziva na igru. Ovaj put na sceni nećete gledati obične priče. Predstava na koju vas pozivamo je sastavljena od igara, brojalica, zafrkancije i ustihovljenih zgoda i nezgoda koje kroz generacije tvori kulturno okruženje djece u Hrvatskoj. Mnogi od odraslih sjetit će ih se i ponovno ih proživjeti, pretražili smo hrpe odbačenih igračaka s tavana i podruma te smo ih vratili u život. Inače bi tamo zauvijek ostale zaboravljene. Tako će se, dok se mi budemo igrali s plišanim medvjedićima i zekama, s nama ponovno igrati i djeca koja su ih u prošlosti držala u naručju i s njima lijegala na spavanje, a danas su majke i očevi ili pak bake i djedovi. Igračke na sceni, koje vam kao scenske junake predstavljaju vješti lutkari, imaju svaka svoju povijest igranja i u tome su pravi majstori koji su zanat igranja naučile od djece. Sada to velikodušno vraćaju nekoj drugoj djeci. U predstavi igraju Đorđe Dukić, Srđan Kovačević i Gordan Marijanović.

Ulaznice možete kupiti sat uoči predstave ili rezervirati na telefon 501-485 i elektroničkom poštom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

VAŽNO: Gledalište za predstavu „Pliva patka preko Drave“ je na pozornici gdje je moguće smjestiti samo 60 posjetitelja, stoga požurite po svoje ulaznice! Također molimo gledatelje da zbog velikog zanimanja rezervirane ulaznice podignu najkasnije do 10 sati na dan izvedbe.

S veseljem vas očekujemo!

Back To Top
X