skip to Main Content

Doktor Svelječić otvara ordinaciju u Dječjem kazalištu!

S veseljem najavljujemo gostovanje sjajne predstave „Doktor Svelječić“ u produkciji Gradskog kazališta Sisak! Ordinacija Doktora Svelječića prima velike i male ove subote, 14. studenoga u 18 sati i u nedjelju, 15. studenoga u 10,30 sati. Prema tekstu Petre Cicvarić predstavu je režirao Peđa Gvozdić, a igraju Dunja Fajdić, Katarina Šestić i Lino Brozić.

Dr. Svelječić topla je, duhovita i poučna priča o doktoru koji, kako nam i samo ime kaže, ima lijek za sve. Svakoga dana u njegovu ordinaciju dolaze baloni sa željama i molbama razne djece koja imaju određeni problem. U slučaju da se bojite paukova tu je dr. Svelječić, u slučaju da ste sramežljivi tu je dr. Svelječić, ako još piškite u krevet i to će naš doktor izliječiti svojim čarobnim napitkom. U spravljanju napitaka pomažu mu njegovi pomoćnici Vedra, Mrgud, Mudri i Straško koji se brinu da napitak ima sve sastojke i da dođu u prave ruke. No jednoga dana pojavi se djevojčica Mia koja želi postati zločesta kako bi se svidjela svojem društvu. Naš doktor našao se pred najtežim zadatkom u njegovoj dugogodišnjoj karijeri jer za loše stvari on ne spravlja napitke, ali također ne zna kako riješiti neobičan problem. U svoj toj zbrci najviše će mu pomoći njegovi mali pomoćnici te malenoj djevojčici i njezinom društvu ukazati kako je u životu najbitnije biti dobar i pomagati drugima.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u prodaji su na blagajni kazališta svakog radnog dana od 8 do 15 sati, te sat uoči izvedbe.. Možete ih i rezervirati na 501-485 i mejlom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

Veselimo se što ćete nam doći!

Back To Top
X