skip to Main Content

Konferencija za novinare u povodu hrvatske praizvedbe predstave “Čik”

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na konferenciju za novinare na kojoj ćemo najaviti hrvatsku praizvedbu predstave za mlade „Čik“ nastale prema romanu Wolfganga Herrndorfa u režiji Same M. Streleca.

Konferencija za novinare bit će održana u četvrtak 9. ožujka 2023. u 10,00 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

Na konferenciji za novinare govorit će ravnatelj Kazališta Ivica Lučić, redatelj Samo M. Strelec sa suradnicima Davidom Orešičem, Mariom Tomaševićem, Igorom Valerijem, Josipom Grizbaherom te veliki ansambl predstave – glumci: Gordan Marijanović, Srđan Kovačević, Ivana Vukićević, Inga Janjanin, Tihomir Grljušić, Đorđe Dukić, Grgur Grgić, Lidija Helajz, Areta Ćurković, Kristina Kovačević i Tena Milić Ljubić.

Za likovno rješenje plakata predstave zaslužna je upravo srednjoškolka: Marija Matanić iz Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku pod mentorstvom prof. Željke Fuderer Levak koje će nam također biti gošće na konferenciji za novinare.

Riječ je o predstavi za mlade i odrasle, koji nisu uobičajena publika našeg Kazališta, ali kojima smo željeli ponuditi predstavu kakvih nedostaje na osječkoj kazališnoj sceni – toplu priča o jednostavnim stvarima: prijateljstvu, odrastanju, ljubavi.

Za fotografe i snimatelje bit će omogućeno snimanje i fotografiranje isječka iz predstave.

Premijerna izvedba na rasporedu je u petak, 10. ožujka u 19 sati.

Radujemo se vašem dolasku!

Back To Top
X