skip to Main Content
OBAVIJEST POLAZNICIMA STUDIJA

Dragi polaznici naših studija,
Kako bismo svim našim polaznicima olakšali UPIS u studije, obavještavamo vas da se u naše studije možete upisati isključivo ONLINE na našoj web stranici! Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

OPISI POJEDINIH STUDIJA

PLAĆA SE MJESEČNA ČLANARINA, A NE BROJ DOLAZAKA!

ČLANARINA ZA PLESNU IGRAONICU POČETNICU

Članarina se plaća u devet mjesečnih obroka prema izdanim uplatnicama ili računima na iznos od 226,04 kuna (30 Eura) od rujna 2022. do svibnja 2023.godine.

Ako jedno dijete pohađa dva studija ili dvoje djece iz iste obitelji jedan od studija tada članarina iznosi 180,83 kuna (24 Eura).

ČLANARINA ZA BALETNI STUDIO, DRAMSKI STUDIO I DRAMSKI STUDIO ZA SREDNJU ŠKOLU 

Članarina se plaća u deset mjesečnih obroka prema izdanim uplatnicama ili računima na iznos od  226,04 kuna (30 Eura)  od rujna 2022. do lipnja 2023.godine.

Ako jedno dijete pohađa dva studija ili dvoje i više djece iz iste obitelji jedan od studija tada članarina iznosi 180,83 kuna (24 Eura).

Ako se dvoje ili više djece iz iste obitelji upisuje na neki od studija svako dijete je potrebno posebno upisati i u stavku NAPOMENA u web upisnici označiti da dijete ima brata ili sestru koja također pohađa neki od studija.

Prihvaćanjem uvjeta korištenja smatra se da je sklopljen Ugovor između Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i Korisnika.
Korisnik može jednostrano raskinuti ugovor u svakom trenutku uz OBAVEZNU DOSTAVU PISANE OBAVIJESTI Kazalištu (osobno – dostaviti u računovodstvo ili predati voditeljici studija ili email-om na racunovodstvo@djecje-kazaliste.hr

Za sva pitanja vezana uz članarinu i plaćanje obratite se u računovodstvo; 031/501-487 ili racunovodstvo@djecje-kazaliste.hr
Za pedagoška pitanja, pitanja o radu studija, programa, terminima i sl. obratite se voditeljici studija.

Obavijest polaznicima Baletnog studija

– U Baletni studio mogu se upisati djeca od 1. razreda osnovne škole
– Oprema za balet je propisana od strane voditelja i molimo da ne kupujete opremu i dresove na svoju ruku

Back To Top
X