skip to Main Content
OBAVIJEST POLAZNICIMA STUDIJA

Dragi polaznici naših studija,
Kako bismo svim našim polaznicima olakšali UPIS u studije, obavještavamo vas da se u naše studije možete upisati isključivo ONLINE na našoj web stranici! Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

OPISI POJEDINIH STUDIJA

PLAĆA SE MJESEČNA ČLANARINA, A NE BROJ DOLAZAKA!

ČLANARINA ZA PLESNI STUDIO POČETNICA
Članarina se plaća u devet mjesečnih obroka prema izdanim uplatnicama ili računima na iznos od 30,00 eura (226,04kn) od rujna 2023. do svibnja 2024.godine. Ukoliko jedno dijete pohađa dva studija ili dvoje i više djece iz iste obitelji jedno od studija tada članarina iznosi 24,00 eura (180,83kn).

ČLANARINA ZA BALETNI STUDIO, DRAMSKI STUDIO I DRAMSKI STUDIO ZA SREDNJU ŠKOLU
Članarina se plaća u deset mjesečnih obroka prema izdanim uplatnicama ili računima na iznos od 30,00 eura (226,04kn) od rujna 2023. do lipnja 2024.godine. Ukoliko jedno dijete pohađa dva studija ili dvoje i više djece iz iste obitelji jedno od studija tada članarina iznosi 24,00 eura (180,83kn).

*primjenjuje se fiksni tečaj konverzije kune u euro (1,00euro = 7,53450)

Prihvaćanjem uvjeta korištenja smatra se da je sklopljen Ugovor između Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i Korisnika.
Korisnik može jednostrano raskinuti ugovor u svakom trenutku uz OBAVEZNU DOSTAVU PISANE OBAVIJESTI Kazalištu (osobno – dostaviti u računovodstvo ili predati voditeljici studija ili email-om na racunovodstvo@djecje-kazaliste.hr

Za sva pitanja vezana uz članarinu i plaćanje obratite se u računovodstvo; 031/501-487 ili racunovodstvo@djecje-kazaliste.hr
Za pedagoška pitanja, pitanja o radu studija, programa, terminima i sl. obratite se voditeljici studija.

Obavijest polaznicima Baletnog studija

– U Baletni studio mogu se upisati djeca od 1. razreda osnovne škole
– Oprema za balet je propisana od strane voditelja i molimo da ne kupujete opremu i dresove na svoju ruku

Back To Top
X