skip to Main Content
OBAVIJEST POLAZNICIMA STUDIJA

Dragi polaznici naših studija,
Kako bismo svim našim polaznicima olakšali UPIS u studije, obavještavamo vas da se od ove sezone u naše studije možete upisati isključivo ONLINE na našoj web stranici! Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

OPISI POJEDINIH STUDIJA

PLAĆA SE MJESEČNA ČLANARINA, A NE BROJ DOLAZAKA!

ČLANARINA ZA PLESNI STUDIO POČETNICA

Članarina se plaća u devet mjesečnih obroka prema izdanim uplatnicama ili računima na iznos od 200,00 kuna od rujna 2020. do svibnja 2021.godine.

Ukoliko jedno dijete pohađa dva studija ili dvoje djece iz iste obitelji jedno od studija tada članarina iznosi 160,00 kuna.

ČLANARINA ZA BALETNI STUDIO, DRAMSKI STUDIO, DRAMSKI STUDIO ZA SREDNJU ŠKOLU I GLAZBENU RADIONICU – MALE NOTE

Članarina se plaća u deset mjesečnih obroka prema izdanim uplatnicama ili računima na iznos od 200,00 kuna od rujna 2021. do lipnja 2022.godine.

Ukoliko jedno dijete pohađa dva studija ili dvoje i više djece iz iste obitelji jedno od studija tada članarina iznosi 160,00 kuna.

Ako se dvoje ili više djece iz iste obitelji upisuje na neki od studija svako dijete je potrebno posebno upisati i u stavku NAPOMENA u web upisnici označiti da dijete ima brata ili sestru koja također pohađa neki od studija.

Prihvaćanjem uvjeta korištenja smatra se da je sklopljen Ugovor između Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i Korisnika.
Korisnik može jednostrano raskinuti ugovor u svakom trenutku uz OBAVEZNU DOSTAVU PISANE OBAVIJESTI Kazalištu (osobno – dostaviti u računovodstvo ili predati voditeljici studija ili email-om na racunovodstvo@djecje-kazaliste.hr

Za sva pitanja vezana uz članarinu i plaćanje obratite se u računovodstvo; 031/501-487 ili racunovodstvo@djecje-kazaliste.hr
Za pedagoška pitanja, pitanja o radu studija, programa, terminima i sl. obratite se voditeljici studija.

Obavijest polaznicima Baletnog studija

– U Baletni studio mogu se upisati djeca od 1. razreda osnovne škole
– Oprema za balet je propisana od strane voditelja i molimo da ne kupujete opremu i dresove na svoju ruku

Back To Top
X