skip to Main Content

Nakon dvije godine stanke Početnice ponovno plešu!

Nakon dvije godine stanke naše male balerine iz Plesne igraonice Početnice ovoga vikenda ponovno plešu! U subotu, 28. 5. u 18 sati i u nedjelju, 29. 5. u 10,30 sati naše će polaznice premijerno izvesti svoju godišnju produkciju.  Koreografije su osmislile i uvježbale voditeljica Aleksandra Colnarić i asistentica Dora Luketić. Malo životinjsko carstvo naziv je koreografije u kojoj će se kroz četiri glazbena broja predstaviti polaznice „Zelene skupine“ dok će polaznice „Bijele“ i „Žute“ skupine na glazbu iz baleta P.I. Čakovskog „Labuđe jezero“ (naravno, samo skraćenih ulomaka – osam glazbenih brojeva) na svoj šarmantan način dočarati i otplesati što se jednom dogodilo u Pačjoj bari.

Podsjećamo kako Plesna igraonica „Početnica“ uspješno djeluje od 2005. godine. Namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, a polaznice marljivo vježbaju motoriku i koordinaciju te osnovne i pripremne pokrete za jednostavne plesne cjeline. Na kraju svake sezone predstavljaju se u Godišnjoj produkciji, a ove su godine posebno uzbuđene budući da čak dvije sezone zbog pandemije nisu imale mogućnost javnog nastupa.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna mogu se kupiti na blagajni Kazališta sat uoči izvedbe ili rezervirati na blagajna@djecje-kazaliste.hr. „Početnica“ će godišnjom produkcijom zaključiti svoj rad za ovu sezonu, a upisi novih i starih polaznica su predviđeni za rujan.

Back To Top
X