skip to Main Content

OVOGA VIKENDA DVIJE PREDSTAVE U DVA GRADA – ĐAKOVU I OSIJEKU

Dječje kazalište Branka Mihaljevića ovoga vikenda poziva mališane na svoje predstave u Đakovu, te u matičnoj dvorani u Osijeku.

U subotu, 5. veljače, u Centru za kulturu s početkom u 18:00 sati bit će održana predstava „Vrijeme za bajku“ u sklopu manifestacije 28. Đakovački bušari, a organizatori – Turistička zajednica i Grad Đakovo – najavljuju besplatan ulaz za sve posjetitelje. Vjerujemo da će naši sjajni, mladi glumci Gordan Marijanović i Ivana Vukićević svojom iskričavom izvedbom razveseliti i đakovačke mališane.

U nedjelju, 6. veljače vraćamo se u našu kazališnu dvoranu na Trgu bana Josipa Jelačića u Osijeku, gdje ćemo odigrati divnu bajku Ivane Brlić Mažuranić „Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica“ u redovitom terminu naše nedjeljne matineje s početkom u 10 sati i 30 minuta.

Bajku koja govori o ljubavi između brata i sestre koji su spremni učiniti baš sve jedno za drugo, s poukom da ljubav pobjeđuje sve te kako se za nju treba boriti svim silama, režirao je  Dubravko Torjanac. U predstavi igraju: Ivana Vukićević (Rutvica, Medvjedica), Gordan Marijanović (Jaglenac), Srđan Kovačević (Relja, Orao, Medvjedica, Panj), Aleksandra Colnarić (Kneginja, Orao, Zatočnica 3, Zmaj), Tena Milić Ljubić (Milojka, Zatočnica 2, Zmaj) i Inga Malidža (Zatočnica 1, Zmaj).

Ulaznice za nedjeljnu predstavu možete rezervirati na marketing@djecje-kazaliste.hr ili kupiti sat uoči izvedbe.

 

Veselimo se vašem dolasku!

Back To Top
X