skip to Main Content

PLESNA HALJINA ŽUTOG MASLAČKA – GODIŠNJA PRODUKCIJA PLESNE IGRAONICE POČETNICE

Naše male polaznice Plesne igraonice Početnice i ove su nam godine pripremile pregled svog godišnjeg rada u godišnjoj produkciji pod nazivom Plesna haljina žutog maslačka nastaloj prema motivima istoimene priče Sunčane Škrinjarić. Govori o maslačku koji je sebe smatrao previše ružnim da bi sudjelovao na godišnjem plesu cvijeća. Ali imao je dobre prijatelje, svi su se udružili da mu skroje lijepu haljinu. Ova priča govori o tome kako uz prave prijatelje možemo sve postići. Kratak je to sadržaj plesnog programa koji su Početnice uvježbale pod vodstvom Aleksandre Colnarić, dugogodišnje voditeljice naše plesne igraonice i asistentice Dore Luketić uz autorsku glazbu Ivice Murata. U premijernoj produkciji nastupaju:

Polaznici starije skupine

Maslačak Nora Gavran

Pauk Stjepan Đojić

Leptiri Erika Gajdošik i Klara Zovko

Maslačkov san Ema Pavlinek

Ruže Mila Santrić, Mia Perković, Kiara Barbarić, Lucija Čačić, Kiara Takač

Potočnice Marie Zelić, Lily Mehić, Sara Sudarević, Petra Sušac

Ljubičice Leona Posavac, Iris Staklenac, Nika Novokmet, Roberta Tenjeri, Iva Kotris

Visibabe Ruža Cvitanušić, Ena Brekalo, Ema Pavlinek, Jana Čajkovac, Lea Vajda

I polaznice mlađe skupine

Pčelice Tia Stošić, Dijana Matijašević, Nora Petrić, Valentina Zarić, Lea Rauch, Una Andraković, Ana Marija Nujić, Klara Tunuković

Bubamare Sara Dragičević, Klara Tomić, Lada Jager, Sofija Popadić, Mila Škaro, Anamaria Škrnjug, Lea Novak, Iva Novak.

Premijerna izvedba Plesne haljine žutog maslačka na rasporedu je u subotu 27. svibnja u 18 sati, dok reprizu možete pogledati u nedjelju 28. svibnja s početkom u 10 sati i 30 minuta. Cijena ulaznice je simboličnih 2 eura.

Back To Top
X