skip to Main Content

Predstava “Što igračke žele?” i podjela paketića u Dječjem kazalištu!

Nova blagdanska predstava „Što igračke žele?” bit će praizvedena u srijedu, 16. prosinca 2020. u 18 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, najavljeno je na konferenciji za novinare. Donjogradski su kazalištarci i ove godine priredili božićnu čaroliju za mališane. Riječ je o predstavi za koju je tekst napisala glumica Ivana Vukićević, redatelj je Nenad Pavlović, scenografkinja i kostimografkinja Aleksandra Vukićević, autor glazbe je Tomislav Jambrešić, a u predstavi (se) igraju glumci Gordan Marijanović, Areta Ćurković, Aleksandra Colnarić i Tena Milić Ljubić.

U ovoj predstavi pogledat ćemo iza kulisa, u Djeda Mrazov „Reciklaraj” i doznati što zapravo igračke žele! Na Sjevernom polu, u tvornici Djeda Mraza, mnoštvo darova je spremno za svoj poseban dan. Ostao je još samo jedan dan do Božića , a naše igračke Gospodin Čep Ić, Značko, Meden, Lu i Zakrpić strpljivo su napisali Djedici što žele za Božić i čekaju tren kada će netko otvoriti njihove kutije. No, do tog trenutka čeka ih još jedna zanimljiva avantura…

Predstavu će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, moći pogledati i naši sugrađani u nekoliko termina:

petak, 18.12. u 17 sati; nedjelja, 20. prosinca u 12 sati, te ponedjeljak 21. prosinca i utorak 22. prosinca u 18 sati, te srijeda 23. prosinca u 18 sati, a pravi Djed Mraz podijelit će vaše paketiće mališanima!

Prema važećim mjerama kapacitet gledališta značajno je smanjen, stoga je potrebno što prije rezervirati ulaznice na marketing@djecje-kazaliste.hr ili na 501-485.

Radujemo se vašem dolasku!

Back To Top
X