skip to Main Content

Premijera Godišnje produkcije Baletnog studija!

S veseljem vas pozivamo na premijernu izvedbu Godišnje produkcije Baletnog studija Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku u subotu, 2. lipnja s početkom u 18,30 sati, te na repriznu izvedbu u nedjelju, 3. lipnja u 10,30 sati. Ove godine pedesetak balerina sa svojom voditeljicom Majom Huber i mladom asistenticom Anom Marijom Lendić s ljubavlju, upornošću i disciplinom razvijaju plesnu i kazališnu umjetnost.

Već tradicionalno godišnja produkcija je prikaz ukupnog rada tijekom kazališne sezone 2017./2018. i sastoji se od plesnih etida i koreografija koje obuhvaćaju plesno gradivo koje polaznice usvajaju tijekom godine. Na produkciji ćemo imati prigodu vidjeti i koreografije koje su se plasirale u finale TREPS-a i na gala večer natjecanja Mia Čorak Slavenska.

Baletni studio Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića jedini je baletni studio u Osijeku koji punih 26 godina kontinuirano odgaja mlade plesače u dobi od 7 do 20 godina. Od njegova začetka 1992. godine njegova je voditeljica bila Štefanija Heller, a od 2016. godine na mjesto voditeljice dolazi Maja Huber. Njegovanje plesne i kazališne kulture, odgajanje publike i mladih kroz umjetnost pokazalo se kao jedna od glavnih zadaća i potreba Studija i upravo u tom duhu voditeljica Maja Huber i asistentica Ana Marija Lendić nastavljaju uspješnu višegodišnju tradiciju.

Gošće na ovogodišnjoj produkciji su polaznice Odjela za suvremeni ples Glazbene škole Josipa Runjanina iz Vinkovaca

Ulaznice za godišnju produkciju, po cijeni od samo 10 kuna, možete kupiti na blagajni Kazališta radnim danom od 8 do 15 sati, te sat vremena uoči izvedbe.
Pokrovitelj Baletnog studija Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića je tvrtka Karolina.

Back To Top
X