skip to Main Content

Rujanski upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

Uoči početka nove sezone 2020./2021., najavljujemo upise u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Kako bismo svim našim polaznicima olakšali UPIS u željeni studio, obavještavamo vas da se u naše studije možete upisati isključivo ONLINE na našoj internetskoj stranici! Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

Za upise u Početnicu, Baletni studio, Dramski studio za osnovne i srednje škole potrebno je ispuniti  upisnicu na poveznici https://www.djecje-kazaliste.hr/upisi/

Nakon ispunjavanja upisnice za NOVE polaznike bit će održano upoznavanje s voditeljima i programima:

Plesna igraonica Početnica (voditeljica Aleksandra Colnarić, asistentica Iva Smoljan) u ponedjeljak 7. rujna u 16 sati i 45 minuta

Baletni studio (voditeljica Maja Huber, asistentica Ana Marija Lendić):  u utorak 8. rujna u 17 sati i 45 minuta

Dramski studio za srednjoškolce (voditeljica Areta Ćurković):  u srijedu 9. rujna u 19,30 sati

Dramski studio za osnovnoškolce (voditeljica Lidija Helajz, asistent Gordan Marijanović): u subotu 12. rujna u 10,00 sati.

Za sve „stare“ polaznike probe se nastavljaju u terminima i grupama kao i prošle sezone. I “stari” polaznici također trebaju ispuniti upisnicu na istom linku.

Napominjemo kako će se probe svih studija održavati u prostorijama Kazališta koje će biti dezinficirane i provjetravane nakon svake grupe polaznika, voditeljice i voditelji obvezni su nositi zaštitne maske, a polaznici redovito prati i dezinficirati ruke. Na ulazu u dvoranu polaznicima ćemo mjeriti temperaturu, a roditelje molimo da ne dovode djecu ako su prehlađena, virozna, imaju povišenu temperaturu ili bilo kakve respiratorne tegobe te da na probe dolaze na vrijeme.

Voditelji i djelatnici kazališta potrudit će se da djeca budu posve sigurna u našem malom Kazalištu, te da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju bez iznimke.

Hvala vam na razumijevanju, sigurni smo da zajedničkim naporima možemo omogućiti sigurno okruženje za naše najmlađe kako bi i dalje mogli pohađati svoje omiljene aktivnosti u Dječjem kazalištu.

 

Back To Top
X