skip to Main Content

Ružno pače na nedjeljnoj matineji!

Jednu od naših najomiljenijih i najizvođenijih predstava Ružno pače možete pogledati ove nedjelje, 2 veljače 2020. u 10,30 sati u slobodnoj prodaji za građanstvo, te za pretplatu poduzeća i obiteljsku pretplatu.

Tekst za predstavu Ružno pače dramatizirao je i režirao naš glumac Đorđe Dukić prema bajci Hansa Christiana Andersena. Scenografkinja je Sheron Pimpi Steiner, kostimografkinja i autorica lutaka Saša Došen, autor glazbe Ivica Murat, a u predstavi igraju:  Inga Šarić, Areta Ćurković, Aleksandra Colnarić, Kristina Kovačević, Đorđe Dukić, Srđan Kovačević i Gordan Marijanović.

Ukratko o predstavi:

Hans Christian Andersen napisao je svevremenu priču Ružno pače. Priču o odbačenosti, otpadnosti i naizgled o bezizlaznosti situacije u koju je netko stavljen iz posve banalnih razloga. Biti različit nije odabir, niti znači nužno zlo. Naprotiv, različitost je ono što motivira, nadahnjuje i mijenja ustaljene poglede i navike. Tako i naše Ružno pače izrasta iz ružnog u lijepo, ja bih rekao iz lijepog u drugo lijepo. Sve u svemu, ovo je topla, duhovita, raspjevana i plemenita priča o jednom malom, malom pačetu u tako velikom svijetu. (Đ.D.)

Ulaznice možete rezervirati mejlom na marketing@djecje-kazalište hr. i kupiti na blagajni kazališta, po cijeni od 20 kuna, sat uoči nedjeljne izvedbe.

Radujemo se vašem dolasku!

 

Back To Top
X