skip to Main Content

Nezaboravak na 24. Reviji u Rijeci i na nedjeljnoj matineji

S veseljem najavljujemo gostovanje naše predstave Nezaboravak na 24. Reviji lutkarskih kazališta u Rijeci. Predstavu Nezaboravak izvest ćemo u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u srijedu, 6. studenoga u 19 sati, te sutradan 7. studenoga u 9,30 i 11 sati. Riječ je o autorskom projektu za koji tekst i režiju potpisuje  Peter Kus, dramaturgiju Urša Adamič, likovno oblikovanje predstave Natan Esku, kostimografiju Zdenka Lacina, dok je asistentica kostimografkinje Tončica Knez. Glazbu je također skladao multiinstrumentalist i graditelj instrumenata Peter Kus, za scenski je pokret bio zadužen Miha Arh, a za oblikovanje rasvjete Igor Elek. U predstavi igraju: Djed – Ivica Lučić; Unučica Lučka – Kristina Kovačević i Mama – Aleksandra Colnarić.

 Na Reviji u Rijeci, sve do 11. studenoga, nastupit će 11 kazališta iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Finske, Njemačke, Slovenije i Srbije. Na kraju festivala na temelju ocjena publike bit će dodijeljena jedina nagrada festivala naziva Domino, ove godine u obliku drvene klepetalice s likom zmaja.

 Nakon povratka iz Rijeke, ovu predstavu, koja je već ovjenčana nagradom dječjeg žirija na festivalu u Bugojnu, možete pogledati i na nedjeljnoj matineji 10. studenoga u našem Kazalištu s početkom u 10,30 sati.

 Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta od 8 do 15 sati te sat uoči nedjeljne izvedbe ili ih rezervirati na marketing@djecje-kazaliste.hr i 031/501-485.

Radujemo se vašem dolasku!

Back To Top
X