skip to Main Content
Što igračke žele?

AUTORSKI PROJEKT:

Ivana Vukićević

PREMIJERA:

16. prosinac 2020.

KORONA SEZONA:

2020. / 2021.

PREUZIMANJE:

KRATKO O PREDSTAVI:

Na Sjevernom polu, u tvornici Djeda Mraza, mnoštvo darova je spremno za svoj poseban dan. Ostao je još samo jedan dan do Božića , a naše igračke Gospodin Čep Ić, Značko, Meden, Lu i Zakrpić strpljivo su napisali Djedici što žele za Božić i čekaju tren kada će netko otvoriti njihove kutije. No, do tog trenutka čeka ih još jedna zanimljiva avantura…

Ivana Vukićević

Rođena je u Beogradu u srpnju 1992. god. U Slavonskom Brodu završava jezičnu gimnaziju “Matija Mesić” a 2018. diplomira glumu i lutkarstvo na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Sudjelovala je u projektima Gradskog kazališta Zorin dom, Kazališta Virovitica te Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku gdje je od 2019. članica glumačkog ansambla. Za vrijeme i nakon studija sudjeluje na raznim festivalima i radionicama. Voli mačke i misli da je život baš super.

Rođen je u Puli 16. travnja 1989. godine. Kazalište otkriva preko dramskog studija INK Instarsko narodno kazalište te upisuje Glazbenu školu Ivan Matetić Ronjgov i završava ju sa instrumentom flauta. Završio je Opću gimnaziju Pula te upisuje Akademiju za umjetnost i kulturu u Osijeku gdje je nakon uspješnog magistriranja glume i lutkarstva zaposlen kao asistent iz lutkarstva na raznim kolegijima. Trenutno je u zvanju docenta na kolegijima animacije i pokreta. Član je i Crvenih Nosova – klaunova doktora u čemu se također dodatno educira. U svojoj je umjetničkoj karijeri sudjelovao u mnogim kazališnim projektima diljem Hrvatske kao izvođač ili autor HNK Osijek, HNK Varaždin, GK Zorin dom, INK Pula, HNK Rijeka.

Rođena je u Beogradu 1996. godine. Završila je Isusovačku klasičnu gimnaziju u Osijeku a trenutno je na trećoj godini dizajna za kazalište, film i televiziju na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Na studiju se bavi kostimografijom, scenografijom i tehnologijom lutaka. Istražuje sva tri područja kroz razne medije. Tijekom Erasmus program u Irskoj na školi IADT otkriva 3D modeling u kojem se dodatno usavršava. U budućnosti se želi baviti dizajnom u kazalištu ali i izvan njega.

Rođen je 1989. u Osijeku gdje je pohađao Strojarsku tehničku školu a potom upisao Elektrotehnički fakultet u Osijeku te stekao zvanje stručnog prvostupnika inženjera elektrotehnike. Osim profesionalnog usmjerenja glazba je drugi dio njegovog života. Od djetinjstva svira klavijature, klavir i orgulje pa je tako trinaest godina svirao u crkvi a u mladosti je počeo svirati u raznim osječkim bendovima. Osnivač je i član rock benda “Echoes” koji trenutno surađuje s HNK u Osijeku na projektu “Simfo-rock koncert”. Osim toga ima iskustva u skladanju, aranžiranju i produciranju mjuzikala za djecu te je u suradnji s Draženkom Šebek s mjuziklima “Vrapcingejl” i “Bukvin dol” osvojio prvo mjesto na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva u Zagrebu, kao i zlato na međunarodnom festivalu u Minsku.

O predstavi

Zakrpić – Gordan Marijanović
Značko – Ivana Vukićević
Meden – Areta Ćurković / Srđan Kovačević
Gospodin Čep Ić – Aleksandra Colnarić
Lu – Tena Milić Ljubić

Tekst: Ivana Vukićević
Režija: Nenad Pavlović
Scenografija i lutke: Ivana Vukićević i Aleksandra Vukićević
Glazba: Tomislav Jambrešić
Oblikovanje svjetla: Igor Elek
Voditelj tehničke službe: Dražen Golubić
Inspicijent: Zdenka Kovaček
Majstor tona: Josip Ogribić
Majstor rasvjete: Igor Elek
Majstor pozornice: Zoran Grkinić
Tehničari ton/svjetlo: Josip Ogribić, Hrvoje Đumlija
Pozornički tehničar: Tihomir Čakalić
Izrada scenografije: Ivana Vukićević, Aleksandra Vukićević, Siniša Ardalić
Izrada kostima: Maja Marković
Izrada lutaka: Ivana Vukićević i Aleksandra Vukićević

Back To Top
X